Υλικά
250γρ. Βούτυρο
8 κουτ. Σούπας κακάο
1 κουτί ζαχ. Γαλα
1 φλιτζ. Κονιάκ
1 + ½ πακέτο μπισκότα
λαδόκολλα
αλουμινόχαρτο
Εκτέλεση
Βάζουμε μια χύτρα και προσθέτουμε το βούτυρο, κακάο, ζαχαρούχο γάλα και κονιάκ.
Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα σοκολάτας.
Ύστερα ρίχνουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε ώσπου να γίνουν ένα.
Μετά πλάθουμε μπαστουνιά σε λαδόκολλα και ύστερα τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 2.30-3 ώρες.