Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι
μισή κονσέρβα ψιλοκομμένα τοματάκια
1 σκόρδο
1 κουταλάκι τοματοπολτό
αλάτι πιπέρι
1 κύβο
λάδι
1 φλιτζάνι νερό βρασμένο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ανοίγουμε την φωτιά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μέχρι να ροδίσει.
Όταν ροδίσει το κρεμμύδι ρίχνουμε τα τοματάκια και περιμένουμε 2 περίπου λεπτά.
Ύστερα ρίχνουμε τον τοματοπολτό και το σκόρδο κομμένο σε ροδέλες. Ύστερα ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Τέλος ρίχνουμε το φλιτζάνι με το νερό και λίγο λάδι. Τα βράζουμε όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.